Nieuws 24 augustus 2017

Donar is een professionele basketbalclub met een rijke en succesvolle geschiedenis. In het jaar 1982 werd voor de eerste keer het kampioenschap van Nederland gevierd. En in het afgelopen seizoen, 2016-2017, werden zowel de Supercup, de NBB Beker en het Landskampioenschap gewonnen.

Donar speelt de thuiswedstrijden in MartiniPlaza in Groningen en trekt van alle zaalsporten in Nederland de hoogste toeschouwersaantallen, gemiddeld 3100 per thuiswedstrijd. Binnen de sport in Noord-Nederland neemt Donar een belangrijke positie in.

Donar bestaat uit drie verschillende entiteiten: een stichting voor het uitoefenen van professioneel basketbal, een stichting voor de basketball businessclub en een vereniging. Voor deze drie eenheden is één bestuur en één managementbureau verantwoordelijk: alle uitvoerende taken worden gecoördineerd en uitgevoerd door het bestuur en door de medewerkers van het managementbureau, daarbij bijgestaan door diverse commissies en een grote groep van ongeveer 80 vrijwilligers. Het managementbureau bestaat momenteel uit een medewerker commerciële zaken en een medewerker wedstrijdzaken.

Ben jij een HBO Communicatiestudent en zoek je een veelzijdige en uitdagende communicatiestage? Wil jij je inzetten om onze website, nieuwsbrieven en social media up to date te houden? Heb jij online ervaring en kun je overweg met relevante sociale netwerken? Dan bieden wij je een leuke stage.  Voor ons managementbureau zijn wij op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiaire communicatie voor de periode van minimaal 5 maanden. Wij bieden een fulltime stage met afwisselende werkzaamheden in een topsportorganisatie. Je krijgt de kans om verschillende werkzaamheden van het managementbureau mee te maken.  Je schrijft en redigeert teksten voor verschillende communicatiemiddelen, verstuurt nieuwsbrieven en monitort respons en  je denkt mee over social media content. Je bent onderdeel van de communicatie commissie en zal verantwoordelijk zijn voor de communicatie richting en met de fans.

Stage lopen bij een topsportorganisatie? Check onze vacature!

Stuur dan jouw motivatie en CV naar h.bijl@donar.nl.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS