Nieuws

Tweede ronde Europees basketbal!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar heeft basketbalhistorie geschreven. Voor het eerst in de Groningse basketbalgeschiedenis heeft Donar de tweede ronde bereikt in Europees verband. Een geweldige prestatie die we samen met de fans een mooi vervolg willen geven. In deze tweede ronde spelen we wederom drie thuiswedstrijden waarbij de steun van het publiek enorm wordt gewaardeerd en onmisbaar is.

Afgelopen vrijdag hebben alle seizoenkaarthouders een mail gekregen met informatie over een Europese passe-partout voor de tweede ronde. Voor slechts € 25,00 (of € 15,00 voor jeugd onder 17 jr.) ben ook jij getuige van Topbasketbal in Europees verband bij Donar. Heb je geen mail gekregen? Stuur dan een bericht naar seizoenkaarten@donar.nl

Ben je geen seizoenkaarthouder, maar wil je wel een passe partout voor de tweede Europese ronde? Dan kun je vanaf vrijdag 2 december 2016 online kaarten voor deze wedstrijden kopen. Houd dus de berichtgeving op onze website in de gaten.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren