Nieuws 6 juni 2018

Tot 15 mei was het mogelijk om Seizoenkaarten met vroegboekkorting te bestellen, en tot 1 juni met behoud van de eigen plaats. Nu die periode voorbij is, is het een goed moment de tussenstand op te maken van de seizoenkaartverkoop.

Tot nu toe zijn in totaal 1648 kaarten verkocht of gereserveerd. Afgelopen seizoen werden er in de vroegboekperiode 1525 seizoenkaarten verkocht, zodat we ervan uit kunnen gaan dat het record van vorig jaar (1690) gebroken gaat worden. We zijn er trots op om zoveel mensen aan ons te kunnen binden #together!
Van dit totaal zijn maar liefst 1083 Gold Cards en dat is een stijging van 60% t.o.v. vorig seizoen. Een mooie uitdaging voor de organisatie en het team om weer net zulke fantastische prestaties neer te zetten als in het afgelopen seizoen!

De komende twee à drie weken wordt gekeken of alle nieuwe verzoeken kunnen worden gehonoreerd en dat is nog een hele uitdaging. Alle aanvragers ontvangen persoonlijk bericht over hun aanvraag.

Als dit is afgerond gaat de verkoop van nieuwe seizoenkaarten weer open. Mensen kunnen dan op de plattegrond hun eigen plaats uitzoeken en meteen afrekenen met iDeal.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS