Nieuws

Tickets Europese uitduels; busreis Brussel

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De drie uitwedstrijden in de eerste groepsfase van Donar zijn inmiddels vastgesteld. Fans van Donar die willen afreizen naar één of meer van deze wedstrijden in Turkije of België kunnen van tevoren tickets reserveren. Onderstaand een overzicht van de werkwijze per uitduel.

Woensdag 30 oktober, 20.00 uur (lokale tijd) in Izmir (Turkije): Pinar Karsiyaka – Donar
Supporters van Donar die de uitwedstrijd in Turkije willen bijwonen, kunnen zich melden per e-mail via uitwedstrijden@svdonar.nl. Vermeld daarin de namen van de personen die de wedstrijd willen bijwonen. Nadere instructies volgen dan per e-mail.

Woensdag 6 november, 21.15 uur in Charleroi (België): Spirou Charleroi – Donar
Losse tickets voor Donar-fans worden tot en met maandag 4 november om 12.00 uur voor €11 per stuk (excl. €0,60 betaalkosten per bestelling) online in de voorverkoop. Bestellen doet u hier.

Woensdag 13 november, 20.30 uur in Brussel (België): Phoenix Brussels – Donar
Naar deze wedstrijd wordt door Supportersvereniging Donar – bij voldoende belangstelling – een busreis georganiseerd op woensdag 13 november. De bus vertrekt op die woensdag om 13.30 uur vanaf MartiniPlaza en keert ’s nachts rond 2.30 uur terug in Groningen. Prijs voor busreis en ticket is €30 voor leden van SV Donar en €45 voor niet-leden (excl. €0,60 betaalkosten per bestelling). De verkoop loopt tot en met maandag 11 november om 12.00 uur bestellen doet u hier.
Donar-fans die op eigen gelegenheid willen afreizen naar Brussel, kunnen op de wedstrijddag tickets aanschaffen voor €18 per stuk.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren