Nieuws

Start online verkoop seizoenkaarten: check uw plek!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

In de afgelopen periode konden de huidige seizoenkaarthouders hun kaart verlengen en nieuwe seizoenkaarthouders via een webformulier hun plek aanvragen. Er is sinds de start van de verkoop keihard gewerkt om alle aanvragen van huidige en nieuwe seizoenkaarthouders te verwerken. Inmiddels hebben alle seizoenkaarthouders van volgend seizoen een bevestiging gekregen van hun plek per email. Om problemen te voorkomen vragen we nu alle seizoenkaarthouders dit te checken. Als u niks heeft ontvangen (ook niet in de SPAM) of als de gegevens in de mail niet correct zijn dan kunt u voor vrijdag 10 juli mailen naar seizoenkaarten@donar.nl en zullen we het gaan oplossen!

Vanaf aanstaande maandag 13 juli is het mogelijk om online uw eigen plek te kiezen op de tribune. De plaatsen van seizoenkaarthouders die niet hebben verlengd zijn nu beschikbaar gekomen, waardoor er weer een aantal mooie plekken vrij gekomen is, die u heel makkelijk zelf kunt kiezen via de plattegrond.

Alle informatie over seizoenkaarten vindt u hier.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren