Nieuws 8 september 2016

Vanaf heden is het voor seizoenkaarthouders mogelijk om kaarten te kopen voor de kwalificatiewedstrijd Champions League tegen Tartu Rock (dinsdag 27 september 19:30 uur MartiniPlaza) en de Supercup wedstrijd tegen Shooters Den Bosch (zaterdag 1 oktober 19:30 uur MartiniPlaza).

De kaartverkoop voor beide wedstrijden is vandaag (8 september 2016) gestart. Voor beide wedstrijden geldt een ander verkoopschema. De verkoopschema's zijn als volgt:

  • Supercup: Donar vs. Shooters Den Bosch
    – Seizoenkaarthouders voorverkoop tot en met 16 september 15.00 uur
    – Start losse verkoop 16 september om 16.00 uur

Voor de Supercup kunt u als seizoenkaarthouder/BBC-lid tot en met 13 september 15.00 uur kaarten kopen met korting (€10,-). Hierna is het niet meer mogelijk om kaarten met korting aan te schaffen en zal de vrije verkoop start (kaarten €12,50). Kaarten schaft u aan via de link die u per e-mail heeft ontvangen.

Aangezien de middenhal van MartiniPlaza op 1 oktober niet beschikbaar is, wordt deze wedstrijd gespeeld in de EXPO-hal.Door het uitwijken naar de EXPO-hal zal er een beperkte capaciteit zijn. Ook zal er geen geplaceerde kaartverkoop plaatsvinden. I.v.m. de beperkte capaciteit, (+/- 2.000 stoelen) zullen wij eerst seizoenkaarthouders en businessclubleden in de gelegenheid stellen om kaarten te kopen. 

Mochten er na de kaartverkoopperiode (t/m 16 september 15:00 uur) aan seizoenkaarthouders en businessclubleden nog kaarten beschikbaar zijn, dan zullen deze in de vrije verkoop gaan.

  • Champions League kwalificatie: Donar vs. Tartu Rock
    – Seizoenkaarthouder recht op eigen plek tot en met 13 september 15.00 uur
    – Start losse verkoop 14 september om 16.00 uur

Voor de eerste kwalificatieronde in de Champions League tegen Tartu Rock kunt u als seizoenkaarthouder tot en met 16 september 15.00 uur uw eigen plek terug kopen. Hierna start de vrije verkoop. Uw eigen plek schaft u aan via de link die u per e-mail heeft ontvangen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS