Nieuws

Speelschema FIBA Europe Cup

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Gisteravond werd ook de laatste tegenstander van Donar in de FIBA Europe Cup bekend. Het Turkse Pinar Karsiyaka versloeg het Zweedse Boras Basket en plaatste zich daarmee voor de FIBA Europe Cup.

Donar speelt dit seizoen in groep E, tegenstanders zijn: Pinar Karsiyaka (TUR), Spirou Basket Charleroi (BEL) en Basic Fit Brussel (BEL). Inmiddels zijn de speeldagen en aanvangstijden bekend en bevestigd. Donar begint op dinsdag 22 oktober met de thuiswedstrijd tegen Basic Fit Brussel om vervolgens driemaal uit te spelen en de eerste ronde af te sluiten met twee thuiswedstrijden. Het volledige speelschema van Donar in FIBA Europe Cup vindt u onder aan dit bericht.

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijden is inmiddels gestart. Tarieven zijn €15,- voor volwassenen en €8,- voor jeugd t/m 17 jaar. Kaarten koopt u hier.
Heeft u een Gold Card of een seizoenkaart+Europees, dan bent u uiteraard al verzekerd van uw plek voor deze wedstrijden.

Meer informatie over de kaartverkoop voor de uitwedstrijden wordt op vrijdag 11 oktober bekend gemaakt.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren