Nieuws 11 juni 2021

Sheyi Adetunji (11-9-1999) heeft voor één seizoen een nieuwe overeenkomst afgesloten met Donar. De point guard speelt daarmee al voor het vierde seizoen in de hoofdmacht van Donar.

De spelverdeler heeft zich ontwikkeld tot stabiele factor op zijn positie en manifesteerde zich goed in het afgelopen seizoen. Hij zegt:”Ik heb de afgelopen jaren enorm veel geleerd bij Donar, zowel op het veld en buiten het veld! Over het algemeen ben ik wel tevreden over mijn ontwikkelingen, ik heb stappen gemaakt in de verdediging maar ik ben aanvallend ook het spel beter gaan leren lezen. Maar er is op alle vlakken nog veel ruimte voor verbetering en ik denk dat Donar daar de juiste plek voor is. Er zijn nu twee goeie point guards: Austin Luke en Leon Williams en ik verwacht dat ik dit seizoen voornamelijk veel van hun kan/ga leren.”

Coach Matthew Otten: “Ik ben enthousiast over het talent en de werklust van Sheyi en ik ben blij dat hij bij de selectie blijft. Zijn selectie voor het Nederlands team U23 3×3 is ook een illustratie van zijn capaciteiten.”

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS