Nieuws 17 september 2018

Het blijft een mooi moment op de open dag: een horde kinderen (en volwassenen!) die de tribune afstormt op zoek naar de handtekening van hun favoriete speler(s). Gelukkig was er voor dit programma-onderdeel voldoende tijd ingeruimd, zoals ook de rest van de dag soepel verliep. Terwijl de nieuwsgierigen hun vragen stelden aan Erik Braal, Thomas Koenis, Jannes Stokroos en Bas Kammenga tijdens het Forum, waren de eerste actieven al vroeg op het veld bezig. Onder leiding van Rico Bakker werd er een clinic afgewerkt.

Ook voor de kleinsten was er genoeg te doen, naast het je vergapen aan die meer dan twee meter lange gasten in hun mooie nieuwe outfits. De volwassen bezoekers vermaakten zich intussen met het bekijken van hun kroost of het bijkletsen met oude bekenden. Ook was er een grote quiz opgezet onder de bezielende leiding van de mascotte: Thunders Trivia. De quizvragen en -antwoorden werden gelardeerd met een hilarisch filmpje van Thunder in het centrum van de Stad.

De sfeer zat er goed in op de mooie zondagmiddag en de bezoekers genoten van een even sfeervolle spelerspresentatie. Er was gekozen voor een eenvoudig maar oogstrelend concept: de spelers kwamen de vloer op door een deur die was uitgespaard in een mega-ledscherm, waarop een filmpje en gegevens van de betreffende speler werden getoond.

De open dag werd afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Basic-Fit Brussels die het aankijken zeker waard was. Van de wedstrijd is een apart verslag beschikbaar.

Ook al zin om zoveel mogelijk wedstrijden van Donar te gaan bezoeken en te genieten van de geweldige atmosfeer? Er is altijd een passende kaart beschikbaar!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS