Nieuws 4 mei 2021

Op dinsdag 4 mei is Donar gestart met de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2021-2022. De seizoenkaarthouders van het seizoen 2020/2021 hebben een persoonlijke email* gekregen met informatie over de manier waarop zij hun seizoenkaart kunnen verlengen.

De aanvragen van seizoenkaarten (zowel verlengingen als nieuwe aanvragen) die binnen komen vóór dinsdag 1 juni 2021, daarop geldt een vroegboekkorting van €10,00.

De huidige seizoenkaarthouders hebben tot 15 juni het recht om hun huidige stoel te verlengen. Na deze datum wordt door Donar gekeken welke stoelen beschikbaar zijn gekomen. Daarna start de club met de toewijzing van vrije plekken aan huidige seizoenkaarthouders die willen verplaatsen en aan nieuwe seizoenkaarthouders.

*Heeft u in het seizoen 2020/2021 al een seizoenkaart, maar heeft u geen e-mail ontvangen? Neemt u dan contact op via seizoenkaarten@donar.nl

Nieuwe seizoenkaart aanvragen

Bent u nog geen seizoenkaarthouder, maar wilt u Donar komend seizoen wel vanaf uw vaste plek in MartiniPlaza aanmoedigen? Vul dan het webformulier op deze pagina in. Wij zullen dan in overleg met u een goede plek uitzoeken.

Seizoenkaart-meter

Het aantal verkochte seizoenkaarten zal, net als vorig seizoen, te volgen zijn op de home page van Donar. De seizoenkaart-meter zal vanaf woensdag 5 mei zichtbaar zijn.
In de eerste drie uur na de start van de seizoenkaartverkoop werden er al 90 seizoenkaarten verkocht!

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS