Nieuws

Renate van der Zijl nieuw bestuurslid commerciële zaken

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Het bestuur van Donar wordt versterkt met Renate van der Zijl die de rol commercieel bestuurslid gaat vervullen. In deze rol is Renate verantwoordelijk voor de aansturing van het commerciële team. Renate is regiodirecteur Groningen/Drenthe bij Beljon Westerterp, een hr adviesbureau dat onder andere werving & selectie voor strategische posities, assessments, loopbaanbegeleiding en coaching biedt.

Met de benoeming van Renate als bestuurslid is het commerciële team van Donar op alle posities gevuld. Renate zal haar netwerk in Noord-Nederland verbinden met het netwerk van Donar om duurzaam sponsoren aan Donar te blijven binden.

Reactie Renate: Ik vind het super leuk dat ik ben gevraagd om bestuurslid commerciële zaken te worden bij Donar. Basketbal, Groningen en Donar zijn de woorden die goed bij mij passen. Ik kijk er naar uit om mijn netwerk de kans te bieden aan te sluiten bij deze prachtige club.

DonarTV in gesprek met Renate van der Zijl:

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren