Nieuws

Programmaboekjes

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Door het succes van de Goldcard zijn er veel mensen die gebruik willen maken van hun gratis programmaboekje. We stellen aan alle Goldcardhouders het boekje digitaal beschikbaar, maar we hebben de laatste paar wedstrijden gezien dat veel bezoekers toch prijs stellen op een papieren versie. Blijkbaar is het prettig om iets in handen te hebben rondom de wedstrijd. Voordat we een hoop papier extra gaan produceren gaan we nu eerst goed onderzoeken wat de beste oplossing is voor de verschillende groepen lezers (BBC, relaties, Goldcardhouders, losse kopers).
Tot die tijd proberen we de beschikbare aantallen boekjes zo goed mogelijk te verdelen. Dus deel het boekje vooral met uw buren op de tribune! We willen zo snel mogelijk met een oplossing op de korte én de langere termijn komen en vragen tot die tijd even uw geduld. Bedankt alvast!

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren