Nieuws

Pre Game Talk Play Offs

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

It’s Play Off Time! En dat laten we niet zomaar voorbij gaan, ondanks dat al onze trouwe Donarfans er helaas nog steeds niet live bij kunnen zijn.

We beginnen om 18:30 uur met onze Pre Game Talk die je Live volgt via Donar TV (YouTube). Special Guest tijdens deze uitzending is Jason Dourisseau, die ons gaat vertellen over hoe het met hem gaat in zijn eerste ‘jaar’ na het afsluiten van zijn spelers-carrière bij Donar. Daarnaast blikken we vooruit op de thuiswedstrijd tegen Den Helder met de volgende gasten: Donar coach Pete Miller, voorzitter Jannes Stokroos, onze nieuwe travel partner Uniglobe Two Travel en directeur MartiniPlaza Willem de Kok.

Om 19:30 uur begint de thuiswedstrijd in de kwart finale van de Play Offs tegen Den Helder. Donar verdedigt een 8-punts voorsprong in de serie na de gewonnen wedstrijd (75-83) in Den Helder afgelopen weekend. Er zal keihard gewerkt moeten worden om die voorsprong te behouden en ons te kwalificeren voor de halve finale van de Play Offs. De wedstrijd is live te volgen via de Podium TV en RTV Noord.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren