Nieuws 1 maart 2017

The day after het bericht dat Erik Braal zijn contract met Donar met drie jaar heeft verlengd, was het Nationale Complimentendag. En dat hebben we geweten. Er waren louter positieve reacties op dit nieuws, nieuws dat zowel in de regionale als in de landelijke media de nodige aandacht kreeg.

          

Met het vastleggen van Erik Braal voor een langere periode wil Donar de continuïteit vergroten. Sinds het aanstellen van Erik Braal in 2015 werd Donar Landskampioen, werd de Supercup gewonnen en werd voor het eerst in de historie van de club de tweede ronde van de FIBA Europe Cup gehaald. Het team van Erik Braal  heeft dit seizoen de finale van de strijd om de NBB Beker gehaald en staat in de competitie op dit moment tien punten voor op de nummer twee. 

Donar staat voor basketbal op het hoogste niveau in Nederland en voor een structurele deelname aan Europese basketbalcompetities. De werkwijze en basketbalfilosofie van Erik Braal passen uitstekend bij de visie en kernwaarden van de club. Bestuurslid technische zaken Martin de Vries: ‘’Erik Braal heeft in de afgelopen anderhalf seizoen laten zien een team op te kunnen bouwen dat mee kan strijden om de Nationale prijzen en ook een vaste waarde in Europese competities kan zijn. Het vastleggen van Erik Braal is een eerste stap in het verder ontwikkelen van het huidige team.’’

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS