Nieuws 11 oktober 2021

Wij zijn verheugd u te mogen mededelen dat Kim Knollema op het ManagementBureau de stap heeft gemaakt van Office Manager naar Manager Operations. Deze functie kwam vrij nadat Hayo Bijl de overstap maakte naar het commerciële team van Donar.

Kim is een aanpakker met oog voor detail. Kim, 29 jaar, is na haar stageperiode komen werken bij Donar. In de afgelopen 4 jaar was zij actief als Office Manager, in die rol was zij onder andere verantwoordelijke voor spelerszaken, ticketing, afwikkeling facturatie, clinics en contractbeheer van de BBC.

Door de ervaring die zij heeft opgedaan in zowel haar stage-, maar voornamelijk tijdens de werkperiode is de Kim de ideale kandidaat voor deze positie. Een belangrijke schakel in het nastreven van de organisatorische doelen, zoals beschreven in het merkmanifest, die wij gisteren met uw gedeeld hebben. Ook haar kennis van de organisatie Donar was hierbij van groot belang.

Op 1 oktober is Kim officieel gestart in haar nieuwe rol als Manager Operations. In de functie zal ze o.a. verantwoordelijk zijn voor de wedstrijdorganisatie. Daarnaast neemt zij plaatst in de communicatiecommissie, entertainment commissie en redactie van het programmaboekje.

“Na 4 jaar werkzaam te zijn geweest als Office Manager ben ik erg blij dat mij deze kans geboden wordt.” aldus Kim. “Op deze manier kan ik mezelf uitdagen/ontwikkelen in een nieuwe functie en werkzaam blijven binnen deze prachtige topsport organisatie.”

Door het doorschuiven van Kim binnen de organisatie kwam de functie Office Manager vacant. Lang hebben wij niet hoeven zoeken naar een geschikte kandidaat. Eind augustus is Yannick Kemerink, 23 jaar, begonnen aan zijn afstudeerstage binnen Donar. Hij heeft in deze korte periode een prima indruk achtergelaten. Tijdens de FIBA Europe Cup bubbel heeft Yannick laten zien dat hij een toegevoegde waarde is voor het ManagementBureau.

Yannick zal dit seizoen zijn werkzaamheden op het ManagementBureau gaan combineren met zijn afstudeerstage.

Yannick kan niet wachten om aan de slag te gaan: “Ik ben ontzettend blij om aan de slag te gaan bij Donar. Ik zal de taak van Office Manager gaan vervullen in combinatie met mijn afstudeerstage van de studie Sportkunde aan de Hanze Hogeschool. Ik denk dat dit een mooie mogelijkheid is om mijzelf te ontwikkelen en de club verder te helpen.”

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS