Nieuws

OQIUM official performance shoe provider

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar gaat met OQIUM een prachtig footwear partnership aan voor de komende 2 seizoenen en een optie voor nog eens drie seizoenen. Daar spreekt van beide partijen een enorm vertrouwen uit.

Sneaker & Basketbal retailer OQIUM richt zich volledig op basketballers en NBA Fans. De fysieke winkels in Amsterdam en Rotterdam zijn buiten coronatijd populaire bestemmingen voor basketballers en fans. Met meer dan 170 duizend volgers op Instagram en een snelgroeiende webshop die heel Europa bedient staat Oqium.com garant voor een snelle levering van je nieuwe ‘performance’ schoenen, t-shirts, shorts en alles wat je nodig hebt om je spel te perfectioneren.

OQIUM zal met ingang van 10 april 2021 de basketballers van Donar faciliteren met de beste en nieuwste basketbal performance schoenen. Het merk OQIUM schittert daarbij natuurlijk ook op de led-boarding rond het veld in MartiniPlaza. Het jonge, dynamische bedrijf van eigenaar Ayhan Tatlicioglu heeft in korte tijd de nationale en internationale markt van de aparel en footwear veroverd met een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment schoenen en basketbal gerelateerde producten voor basketballend Nederland en ziet telkens kans de nieuwste en beste schoenen van de toonaangevende merken te kunnen aanbieden.

Ayhan Tatlicioglu over het partnership met Donar: “Ik ben er als echte Groninger heel trots op dat OQIUM met de beste basketbal club van het land samen gaat werken en dat we daarmee bijdragen om de stad Groningen en Donar nog meer nationaal en internationaal op de kaart te kunnen zetten.”

Natuurlijk is voorzitter Jannes Stokroos enorm trots op de samenwerking met OQIUM: “Als club hebben we continu de drive hoe we het grote, met name Groningse publiek, nóg meer kunnen binden, inspireren en enthousiasmeren voor de geweldige sport basketbal en voor onze club Donar. Een sterk merk als OQIUM, enorm populair onder jongeren, gaat ongetwijfeld bijdragen aan onze binding met de deze generatie basketballiefhebbers. De club en de spelers van Donar zullen het merk OQIUM met grote trots uitdragen en zijn erg enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt. We willen de hele basketbal community in Nederland OQIUM laten zien en gaan er alles aan doen om dat te realiseren!”

Peter Lankreijer, commercie groot zakelijk Donar: “Dat deze prachtige samenwerking tot stand is gekomen ligt voor de hand, nl. OQIUM = BASKETBALL én BASKETBALL = OQIUM! Zoals in ons merkmanifest staat verbinden wij door topprestaties, dat geldt zeker voor het partnership met OQIUM. We willen beiden topprestaties neerzetten op ons ‘speelveld’ zowel op nationaal als op internationaal niveau. Ik ben ervan overtuigd dat door de totstandkoming van dit strategisch partnership met een enorm bereik bij Gen Z meerdere bedrijven hun merk aan Donar willen gaan verbinden. Het enthousiasme uit de spelersgroep is enorm, de spelers van Donar gaan de performance schoenen van OQIUM met trots dragen!”

Maak kennis met Oqium via https://oqium.com/donar

 

Foto bij persbericht v.l.n.r. Ayhan Tatlicioglu (OQIUM), Jannes Stokroos (voorzitter Donar) en Henk Emmens (Commerciële zaken Donar)

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren