Opnieuw geen overwinning voor Donar U18

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Net als het team van Pete Miller een dag eerder, moesten ook de mannen van coach John Kanon vandaag een uitwedstrijd spelen in Dordrecht tegen D.B.V. Rowic. Het lukte het U18 team echter niet om een goede prestatie neer te zetten. De hele wedstrijd liep het niet zoals gewenst. Het team stond meteen na vijf minuten al rond de tien punten achter en hebben dat de hele wedstrijd eigenlijk niet meer kunnen rechtzetten. In het vierde kwart kwamen ze nog één keer heel dichtbij tot een verschil van slechts 1 punt, maar meer zat er niet in en de ploeg uit Dordrecht wist uiteindelijk toch de overwinning over de streep te trekken. Eindstand 74-69. Het lek is vooral aanvallend gezien nog niet boven al is het nog wel het vermelden waard dat Gijs Deekens (zie afbeelding) maar liefst 6 op 7 driepunters raak schoot.

Julian Dekker en Jonas van Rheenen werden vandaag duidelijk gemist, hopelijk kan Julian er volgende week in elk geval weer bij zijn. Lichtpuntjes van vandaag waren bankspelers  Jesse Gerrits en Nevin Muntslag die beiden prima speelden.

Volgende wedstrijd:   Zondag 20 oktober, Willem Alexander Sporthal, 12.30 uur           Donar U18 – Landslake Lions U18