Opnieuw een overwinning voor Donar U21

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar U21 moest aantreden tegen Triple Threat uit Haarlem en wist opnieuw ongeslagen te blijven. Meteen in het eerste kwart wist het de ploeg uit Haarlem al op een behoorlijke achterstand te zetten. Het waren voornamelijk Nesta Agasi en Kjeld Zuidema die voor veel kracht inside zorgden. Het eerste kwart werd dan ook met een voorsprong van 20-16 afgesloten.

Het tweede kwart liep Donar nog verder uit en lieten met name  Yoeri Hoexum en weer Nesta Agasi fraaie scores zien. Triple Threat kon na de pauze niet voor een kentering zorgen, waardoor Donar langzaam maar zeker aan een grote voorsprong kon bouwen. De focus bij het team op een goede prestatie nam toe en gezien het feit dat ze een brede selectie hebben kon iedereen flink wat speeltijd krijgen. De uiteindelijke eindstand werd 92-51. Donar heeft nu haar eerste drie wedstrijden weten te winnen en mag volgende week proberen de ongeslagen status te behouden in een uitwedstrijd in Dordrecht.

Topscorers Donar: Nesta Agasi (20 punten, 9 rebounds), Jef de Vries (19 punten, waaronder drie driepunters) en Kjeld Zuidema (18 punten, 9 rebounds).

Volgende wedstrijd:     zaterdag 12 oktober, 19.00 uur               D.B.V. Rowic U21 – Donar U21