Nieuws 1 januari 2022

Beste Donarfans,

Allereerst wil ik jullie mede namens het bestuur het beste toewensen voor 2022. We wensen jullie een goede gezondheid toe en we hopen jullie spoedig weer te zien in MartiniPlaza. Ik hoop dat jullie net als ik nog hebben kunnen genieten van de feestdagen, ondanks alle beperkingen, en dat jullie die met familie en vrienden hebben kunnen doorbrengen. Helaas zitten we nog steeds in de lockdown, en kunnen we u geen gezellige nieuwjaarsreceptie bieden zoals u van ons gewend bent. Corona heeft natuurlijk in heel 2021, binnen Donar maar ook binnen uw gezin en uw werk, een dominante rol gespeeld. We hebben veel ups en downs gekend, hoopvolle momenten, tegenslagmomenten. Een ding was daarbij voor ons bepalend – dat kan ik niet genoeg benadrukken – en daar wil ik u graag voor bedanken, namelijk alle steun die wij het hele jaar van u hebben ontvangen. Zonder u is er geen Donar en dankzij uw loyaliteit en trouw zien wij ook voldoende perspectief voor 2022.

In 2021 hebben we ons nieuwe visiedocument vastgesteld, het Merkmanifest van Donar. Een van de speerpunten daarin willen we in 2022 zeker realiseren, en dat is het hebben van een eigen trainingsfaciliteit hier in MartiniPlaza. Bij deze doe ik dan ook een oproep aan de gemeente om samen met ons en MartiniPlaza deze investering op korte termijn mogelijk te maken, en op die manier een bijdrage te leveren aan het versterken van de breedte- en topsportfaciliteiten in deze gemeente. Bewegen en vitaliteit staan immers hoog in het vaandel, en daar horen nu eenmaal faciliteiten bij om te kunnen trainen en spelen.

Een tweede speerpunt voor ons is dat we qua sportieve prestaties weer terug willen naar hoe het ging in seizoen 2017-2018… we moeten weer finales zien te winnen, we willen ons immers kwalificeren voor de Basketball Champions League. #Together successen vieren en spannende wedstrijden beleven. Hiervoor is een groei in onze begroting nodig, zodat we een Champions League-waardig team op de been kunnen brengen. Dat kunnen we niet realiseren in een lege hal. Alleen al om die reden doen we een oproep aan het kabinet om sporten weer toe te staan, en gecontroleerde toegang mogelijk te maken voor (top-)sportwedstrijden. Zodat we samen weer kunnen genieten van een mooi avondje Donar.

Als laatste wil ik samen met u een toost uitbrengen op het nieuwe jaar, 2022: gezondheid voor allen en ik hoop u binnenkort weer te zien in MartiniPlaza. Want #wearedonar!

Jannes Stokroos

Voorzitter Donar.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS