Nieuws 29 augustus 2015

Donar zal dinsdag nog niet helemaal compleet zijn. Vanwege familieomstandigheden sluit Ross Bekkering pas woensdag aan bij het team en Yannick Franke is vanwege zijn verplichtingen met het Nederlands Basketballteam ook nog niet beschikbaar. De nieuwe Amerikaanse spelers Ken Brown, Will Sullivan, Chase Feeler en Garrick Sherman zullen wel aanwezig zijn, maar mogen nog niet actief deelnemen aan de training. Ondanks een brief van de UWV/IND waarin wordt toegezegd dat werkvergunningen verstrekt zullen gaan worden, zijn de benodigde papieren niet voor dinsdag binnen. En dat houdt helaas in dat de bewuste spelers nog niet in actie mogen komen. 

Voorafgaand aan de training, die gezien het bovenstaande meer het karakter van een presentatie zal krijgen,  zal de nieuwe selectie (incluis de Amerikaanse spelers) worden voorgesteld door speaker Martin Kuizenga. Fans krijgen de gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met de selectie!

Het nieuwe seizoen gaat beginnen! Wij hebben er zin in, jullie ook? Graag zien we jullie aanstaande dinsdag om 18:30 uur in MartiniPlaza om samen aan een nieuw avontuur te beginnen. Tot dan!

Aanstaande dinsdag begint Donar aan het basketbalseizoen 2015-2016. Om 18:30 uur verzamelen de spelers zich in MartiniPlaza voor de eerste training van het nieuwe seizoen. Een gebeurtenis waarbij traditiegetrouw vele fans aanwezig zullen zijn om kennis te kunnen maken met het nieuwe team.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS