Nieuws 20 oktober 2017

RTC Noord en Donar hebben besloten om de reeds vele jaren bestaande goede samenwerking voort te zetten. Omdat er bij RTC Noord één en ander is veranderd, is de lopende Samenwerkingsovereenkomst (SWO) aangepast.

De nieuwe SWO heeft een looptijd van drie jaar tot juli 2020 en is afgelopen vrijdag door beide partijen ondertekend.

RTC Noord is aangemerkt door de NBB en het NOC/NSF als een Basketbal Academie met bijbehorende rechten en verplichtingen. RTC Noord heeft zelf geen competitie spelende teams (dit in tegenstelling tot het verleden), maar functioneert uitsluitend als trainingscentrum. Donar is een professionele basketbalorganisatie met teams in de Dutch Basketball League, de Dutch Talent League (U24) en de NBB Eredivisie U18.

Doel van de SWO is om uitvoering te kunnen geven aan een goed gezamenlijk Jeugdopleidingsplan voor talenten in en uit de regio. De functies van overall Headcoach van RTC Noord, overall Headcoach Jeugd van Donar en Headcoach van het DTL-team worden daarom ingevuld door één en dezelfde persoon, Pete Miller. RTC Noord en Donar verwachten met deze nieuwe SWO het fundament onder de ontwikkeling van basketbaltalenten in onze regio verder te verstevigen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS