Nieuws

Nieuwe datum Donar Drive-Thru

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Zoals u weet hadden we een Coronaproof ‘Drive-Thru’ gepland staan voor de uitgifte van de seizoenkaarten. Helaas kon dit niet doorgaan op 6 en 7 november in verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid.

Nu de maatregelen zijn versoepeld is het toch mogelijk! Dat betekent dat we komende vrijdag (20 november) en zaterdag (21 november) alsnog de Drive-Thru kunnen organiseren voor de uitgifte van seizoenkaarten en Businesskaarten!

De uitgifte van de Gold Cards, seizoenkaarten en BBC-kaarten zal dit jaar, volledige Coronaproof, gaan door middel van een ´Drive-Thru´ in de parkeergarage van MartiniPlaza. Dat betekent dat u op vrijdag 20 november of zaterdag 21 november met de auto of fiets naar MartiniPlaza kunt komen om uw kaart(en) af te halen. Voor het afhalen van uw kaart(en) is het noodzakelijk dat u een tijdslot kiest.

Alle Gold Card-houders, BBC-leden en seizoenkaarthouders hebben inmiddels een e-mail ontvangen om een tijdslot te kiezen voor de Drive-Thru.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren