Nieuws 27 maart 2017

Volgend seizoen kun je naast de gewone seizoenkaart ook kiezen voor de Gold Card. Met de Gold Card ben je verzekerd van een door jou gekozen plek bij alle wedstrijden die Donar speelt in MartiniPlaza. Dus niet alleen wedstrijden voor de competitie en voor de beker, maar ook voor alle Europese wedstrijden, eventuele oefenwedstrijden, de Supercup en een eventuele bekerfinale als die in ons eigen MartiniPlaza wordt gespeeld.

De prijs ligt hoger dan die van een normale seizoenkaart. Die extra inkomsten betekenen dat het voor Donar gemakkelijker wordt om goede spelers te behouden en om nog betere spelers aan te trekken. Zo lever jij persoonlijk een belangrijke bijdrage aan de groei en bloei van ons Donar. Is dat geen mooie gedachte?

In ruil daarvoor weet je op voorhand dat je een mooie plek hebt bij elke wedstrijd van Donar in MartiniPlaza, ongeacht het aantal wedstrijden. Dus geen gedoe meer bij het behalen van een volgende Europese ronde of bij het spelen van een Supercup in MartiniPlaza. Met je Gold Card staat de door jou gekozen stoel altijd op jou te wachten!

Bovendien laat je met de speciaal vormgegeven Gold Card letterlijk en figuurlijk zien dat je een hard core Donar supporter bent. En wie wil dat nou niet?

Binnenkort meer informatie over de seizoenkaarten voor het seizoen 2017-2018.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS