Nieuws 10 maart 2016

De spelers en medewerkers van Donar zullen zich de komende 4 seizoenen in een MINI Cooper over de wegen in Stad en Ommeland verplaatsen. Een mooie samenwerking met een helder doel. MINI Martinistad wil met de samenwerking met Donar op een sportieve manier het merk MINI onder de aandacht brengen. Frans Ober (Directeur Martinistad): “De MINI is een grote auto met tot wel 6 deuren, waar met gemak een basketbalteam in te vervoeren is. En dat laten we graag zien!”.

Robin Kruse (Commercieel Manager Martinistad) heeft de laatste maanden samen met medewerkers van MINI, Martinistad en Auto Lease Groningen regelmatig sfeer geproefd in MartiniPlaza, en is onder de indruk van de fantastische sfeer in de zaal en de geweldige beleving van een avond Donar. “De link tussen Martinistad, MartiniPlaza, Martinitoren, Groningen en Donar vinden we erg passend; net als MINI sterke merken die staan voor zowel historie, vernieuwing, prestatie, innovatie als voor succes”, aldus Kruse.

Ook Gert Kiel (voorzitter Donar) is enthousiast over MINI en over de samenwerking met Martinistad en Auto Lease Groningen: “de MINI is een verrassend ruime auto met een hele sportieve en klassieke uitstraling, die meer dan prima bij de club past. Bovendien past de visie van Martinistad, MINI en Auto Lease Groningen  – MINI en Donar staan beide voor pure beleving, een leuke ervaring en voor nieuwe snufjes – naadloos in de plannen van Donar om met nieuwe elementen nog meer sfeer in de speelzaal te brengen”.  

Donar en Martinistad hebben vanmiddag voorafgaand aan de topper tussen Donar en ZZ Leiden een overeenkomst getekend waarmee MINI Martinistad de komende 4 seizoenen partner en shirtsponsor van de basketbaltrots van het Noorden zal zijn. Auto Lease Groningen zal de komende 4 seizoenen Stersponsor van Donar zijn.  

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS