Nieuws

Loting koppelt Donar aan Dnipro

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De kwalificatie voor de Basketball Champions League zal voor Donar van start gaan tegen BC Dnipro uit Oekraïne. De Oekraïense kampioen speelde drie maal eerder in de FIBA Europe Cup en zal deze kwalificatieronde starten met een thuiswedstrijd op 15 september 2020 in de Palace of Sports Shynnik. De return in MartiniPlaza zal worden gespeeld op 18 september.

Wanneer Donar deze uit-en-thuis ontmoeting wint, mag het aantreden tegen de winnaar van Iraklis uit Thessaloniki tegen Keravnos uit Cyprus. Donar heeft hier wederom het thuisvoordeel, dus Iraklis/Keravnos speelt dan als eerste thuis op 22 september. De return is dan op 25 September in MartiniPlaza.

Als ook deze ontmoeting succesvol wordt afgesloten, dan is Donar geplaatst voor het reguliere seizoen in groep B van de BCL. Dit seizoen begint op 13 oktober. Deze groep bestaat verder uit ERA Nymburk (CZ), Nizhny Novgorod (RU), JDA Dijon (FR), Casademont Zaragoza (SP), Falco Szombathely (HU), Tofas Bursa(TUR) en Start Lublin (PL).

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren