Nieuws

Leon Williams tijdelijk naar BG Göttingen

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Leon Williams zal deze zomer tijdelijk uitkomen voor het Duitse BG Göttingen. De Duitse Bundesliga heeft het plan gemaakt om in juni een toernooi te organiseren als einde van de competitie. Uiterlijk maandag zal er besloten worden of dit toernooi daadwerkelijk door kan gaan.
Een aantal spelers die eerder bij de selectie van coach Johan Roijakkers zaten hebben er voor gekozen niet terug te keren naar Göttingen, waardoor er gezocht is naar vervangers voor deze spelers. Doordat Leon tussen 2016 en 2018 al in Göttingen speelde voor Roijakkers is hij bekend met de speelwijze en kwam de zoektocht bij hem uit.

Omdat het toernooi formeel tussen de seizoenen in zit is er, onder een aantal voorwaarden, de ruimte voor Leon om tijdelijk in Duitsland te gaan spelen. Hij zal zich na de zomer, bij de start van het komende seizoen, echter gewoon weer bij de selectie van coach Ivan Rudež voegen.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren