Nieuws

Laatste informatie Donar in Leek

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Aanstaande woensdag is de eerstvolgende thuiswedstrijd van Donar tegen Istanbul BBSK uit Turkije. Helaas is MartiniPlaza woensdag 17 oktober niet beschikbaar voor Donar en moeten we daardoor uitwijken naar Leek. Om onduidelijkheden te voorkomen informeren we u via deze weg met de laatste benodigde informatie.

Adres: Sportcentrum Leek, De Schelp 35 te Leek.
Aanvang: woensdag 17 oktober om 19:30 uur (zaal open vanaf 18:30 uur, Let op: de horecavoorzieningen van Sportcentrum Leek zijn wel eerder open).
Tegenstander: Istanbul BBSK uit Turkije (FIBA Europe Cup)

In Leek hebben we een capaciteit van 3.000 toeschouwers. Net als bij Europese wedstrijden in MartiniPlaza hebben Gold Card-houders en Seizoenkaart + Europees -houders toegang tot deze wedstrijd. Heeft u enkel een Seizoenkaart, dan kunt u hier uw kaart aanschaffen.

De plekken zijn, in tegenstelling tot in MartiniPlaza, niet geplaceerd. Dit houdt in dat u zelf een plek op de tribune kunt kiezen.
U kunt rondom de hal gratis parkeren, volgt u aub de instructies van de parkeerwachter(s).

Ons advies is om op tijd naar Leek te komen. Door wegwerkzaamheden in de buurt van het Sportcentrum Leek, door de beperkte beschikbaarheid van parkeerplaatsen dicht bij de hal, en door het zoeken van een mooi plekje op de tribune, zal het ongetwijfeld drukker zijn dan normaal gesproken bij thuiswedstrijden.

I.v.m de wegwerkzaamheden in Leek, zal lijn 3 (Lewenborg via P+R Hoogkerk naar Leek) van Qbuzz vlakbij Sportcentrum Leek stoppen. Vanaf de bushalte is het 150 meter lopen naar de ingang. De bustijden van lijn 3 vindt u hier.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren