Nieuws 28 april 2017

Op 12 april 2017 is Donar gestart met de verkoop van seizoenkaarten. Alle seizoenkaarthouders hebben die dag een mail ontvangen waarmee zij digitaal hun seizoenkaart konden verlengen voor het seizoen 2017/2018. Komende week ontvangt iedereen die nog niet digitaal heeft verlengd een brief waarmee zij alsnog hun seizoenkaart kunnen verlengen. Houdt uw postbus dus goed in de gaten.

Naast de reguliere seizoenkaart heeft Donar de 'Gold Card' geïntroduceerd. De prijs van een Gold Card ligt hoger dan die van een normale seizoenkaart. Die extra inkomsten betekenen dat het voor Donar gemakkelijker wordt om goede spelers te behouden en om nog betere spelers aan te trekken. Met de speciaal vormgegeven Gold Card laat u letterlijk en figuurlijk zien dat u als trouwe supporter een bijdrage levert aan de groei en bloei van Donar.

Op dit moment zijn er 591 seizoenkaarten verkocht voor het seizoen 2017/2018, waarvan 360 Gold Cards. En dat aantal ligt hoger dan vorig seizoen. Ter vergelijking, vorig jaar waren er na 16 verkoopdagen 519 seizoenkaarten verkocht.

Heeft u nog geen seizoenkaart, maar wilt u komend seizoen wel een vaste plek en geen wedstrijd meer missen? Vraag dan hier uw seizoenkaart aan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS