Nieuws 23 september 2017

De eerste kwalificatieronde voor de Champions League is Donar goed doorgekomen door de winst in Litouwen tegen Vytautas. Thuis werd het 75-77, de uitwedstrijd werd met 61-84 ruimschoots gewonnen. Een prima prestatie!

In de tweede voorronde speelt Donar aanstaande zondag (24 september) thuis om 18.00 uur tegen het Deense Bakken Bears. De uitwedstrijd volgt aanstaande dinsdagavond (26 september) in Denemarken.

Voor de thuiswedstrijd van aanstaande zondag zijn er nog kaarten beschikbaar, kaarten koopt u hier.

Als het tweeluik tegen Bakken Bears door Donar wordt verloren, dan spelen we Europees verder in de FIBA Europe Cup.
Mocht Donar de serie tegen de Denen weten te winnen dan vervolgen we de kwalificatieronde voor de BCL tegen het Spaanse Estudiantes. De thuiswedstrijd wordt, zoals u ongetwijfeld al heeft meegekregen, vrijdag 29 september gespeeld in Leeuwarden.

Voor deze wedstrijd zijn vanzelfsprekend kaarten te koop.

 

Goldcardhouders zijn afgelopen vrijdag (22 september) via de email op de hoogte gebracht van de procedure rondom de verkoop van kaarten voor de wedstrijd in Leeuwarden. Gold Card houders hebben tot en met dinsdag 26 september 18.00 uur het recht om een plek te reserveren voor de wedstrijd in Leeuwarden.

Seizoenkaarthouders + Europees worden dinsdagavond (26 september) via email op de hoogte gebracht van de procedure rondom de verkoop van kaarten voor de wedstrijd in Leeuwarden. De voorrang voor seizoenkaarthouders + Europees eindigt donderdag (28 september) om 10.00 uur.

Deze groepen hebben voorrang voor het verkrijgen van kaarten omdat de capaciteit in Leeuwarden lager is dan we in MartiniPlaza gewend zijn. De capaciteit in Leeuwarden is 1200 plekken.

Kaarten die nog beschikbaar zijn na afloop van de verkoopprocedure aan Gold Card houders en Seizoenkaart + Europees worden vanaf donderdag (28 september) om 10.00 uur verkocht. Vanaf dat moment heeft iedereen recht om kaarten te kopen, mits beschikbaar, voor de wedstrijd tegen Estudiantes.

Natuurlijk gaan we er vanuit dat veel Donar fans naar Leeuwarden zullen afreizen om de ploeg te ondersteunen. Maar, zoals bekend, eerst staan de twee duels tegen Bakken Bears op het programma.
We zien u graag binnenkort in MartiniPlaza, eventueel in Aarhus (Denemarken) en hopelijk vrijdag in Leeuwarden.

Tot Donar! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS