Nieuws 25 oktober 2017

Donar heeft met HEPRO kunststof kozijnen een shirtsponsor voor het seizoen 2017-2018.  

HEPRO kunststof kozijnen is een gespecialiseerde producent en leverancier van hoogwaardige kunststof gevelelementen in de renovatie en nieuwbouw. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1998 heeft HEPRO zich volledig gespecialiseerd in de productie van kunststof ramen, deuren en kozijnen. Met meerdere vestigingen in Nederland is HEPRO een grote speler op het gebied van kunststof kozijnen. In de hoofdvestiging in Zuidbroek staat een ultramoderne fabriek waar de kozijnen op maat worden gefabriceerd en deze worden vervolgens rechtstreeks geleverd aan en / of gemonteerd bij de klant.

Algemeen Directeur en eigenaar van HEPRO Danny Wolthuis over de shirtsponsoring bij Donar: “Dit jaar zijn wij het eerste productiebedrijf van Nederland dat online prijzen laat zien van kunststof kozijnen en alle aanverwante artikelen die daarbij horen. Door shirtsponsor van Donar te worden willen wij als Gronings bedrijf meer landelijke naamsbekendheid krijgen en hebben we het volste vertrouwen in Donar dat het seizoen 2017/2018 weer een succesvol jaar gaat worden. Daarnaast bestaat HEPRO volgend jaar 20 jaar, wat wij natuurlijk ook niet ongemerkt voorbij willen laten gaan.”

Jannes Stokroos, voorzitter van Donar:
“Wij zijn trots en blij dat HEPRO kunststof kozijnen voor het seizoen 2017-2018 shirtsponsor van Donar is geworden. Behalve op het wedstrijdshirt zal HEPRO ook te zien zijn op de LED boarding in MartiniPlaza en daarnaast sluiten ze zich aan bij de Basketball Business Club.’’ Bij de gezonde ambities van Donar hoort natuurlijk ook shirtsponsoring. Naamsbekendheid via de grootste basketbalclub van Nederland is voor Donar én voor HEPRO een stap voorwaarts. Voor HEPRO, welkom bij de club!"

Maak verder kennis met HEPRO kunststof  kozijnen via https://www.HEPRO.nl/  

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS