Nieuws

Health Energizers Kamp!

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

De voorjaarsvakantie staat traditiegetrouw in het teken van het Health Energizers Kamp. Zo ook deze week. Het HE Kamp is een basketbalkamp voor kinderen van 9-12 jaar onder leiding van twee professionele begeleiders. Elk jaar is er plek voor 14 kinderen, zij kunnen geheel kosteloos deelnemen dankzij een bijdrage van de gemeente Groningen, die het kamp sinds seizoen 2017-2018 ondersteunt.

Hieronder lees u het verslag van het Health Energizers Kamp 2020.

Maandag

De 14 kinderen werden welkom geheten in het Apollo Hotel Groningen. Na een training in het Willem-Alexander Sportcomplex zijn ze door Autobusbedrijf Doornbos naar Adventurepark Waddenfun gebracht. In Fletcher Familiehotel Paterswolde hebben ze genoten van een maaltijd.
Vol energie hebben ze de dag afgesloten op de bowlingbaan van Kartracing & Bowling Groningen.

Matt Williams en Matt McCarthy kwamen langs en gaven de kinderen allerlei tips en deden natuurlijk mee met het bowlen. Daarna werd er geslapen in het Apollo hotel.

Een paar mooie quotes van de dag:

‘Wow, nu heb ik een ECHTE Donar speler gezien!’
’Ik voel me een VIP in deze bus.’
‘Ik heb al 3 vrienden gemaakt.’

Dinsdag

Na het ontbijt in het Apollo Hotel Groningen kwam Autobusbedrijf Doornbos de kinderen ons ophalen om naar Snow- & Outdoorlimits te gaan. Daar hebben ze ski-les gehad en konden ze rodelen.
In het Willem-Alexander Sportcomplex volgde de tweede basketbaltraining met specifiek aandacht voor het overspelen van de bal. Na de training vertrokken ze naar de bioscoop Pathé.
Bij de Peizer Hopbel werd de maaltijd genuttigd en daarna was het tijd voor spelletjes.

Quotes van de dag:
– ‘Ik heb nu al zin in morgen, dan mogen we weer dit lekker ontbijt doen.’
– ‘Kunnen we de tijd stop zetten, zodat het kamp voor altijd duurt?’
– ‘Ik ga niet slapen, dan duurt het langer voor het morgen is.’

Woensdag

Vandaag is het Health Energizers Kamp 2020 afgesloten met een training van oud Donar speler Daan Maring. Er werd een wedstrijd gespeeld met een aantal fanatieke ouders. Ook de tribune was goed gevuld met ouders, broers, zussen en mensen van het Bestuur en managementbureau van Donar. Alle kinderen zijn met een diploma en een kaartje voor een Donar wedstrijd naar huis gegaan.

Deze quotes van de kinderen willen we jullie niet onthouden:
– ‘ Dit waren de mooiste dagen van mijn leven.’
– ‘Ik heb allemaal nieuwe vrienden gemaakt, we hebben nu elkaars PlayStation naam’
– ‘ Kan ik nu voor altijd op basketbal, ik kan het al goed.’

 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren