Nieuws 24 maart 2017

Het wordt zondag druk in MartiniPlaza! Naast de bekerfinale tussen Donar en Landstede Basketbal, wordt er in de naastgelegen hal ook de stadjersmarkt georganiseerd. Kom daarom op tijd naar MartiniPlaza. De door u aangeschafte kaart is namelijk ook geldig voor de U20/U22 bekerfinale die begint om 10.45 uur.

Wat moet u dan al die tijd doen in MartiniPlaza? Hierbij een kort programma.

10.00 uur – Zaal open
10.45 uur – U20/U22 finale; Apollo Amsterdam vs. Landstede Basketbal
12.00 uur – Donar Café gaat open
13.30 uur – Voorbeschouwing op de wedstrijd met Meindert van Veen bij het Donar Café
14.00 uur – BEKERFINALE; Donar vs. Lanstede Basketbal

Weet u nog de Play Off finale van vorig jaar tegen Landstede Basketbal? MartiniPlaza kleurde toen helemaal blauw! Wij roepen alle Donar-fans daarom op om ook zondag in het blauw naar de bekerfinale te komen. Pak uw mooiste blauw shirt uit de kast en zorg dat MartiniPlaza ook tijdens de bekerfinale blauw kleurt!

Om u te helpen krijgen alle Donar-fans bij binnenkomst een blauw stickertje die zij op het LED-lampje van hun telefoon kunnen doen. U doet vervolgens het LED-lampje van uw telefoon aan en uw telefoon straalt blauw licht uit. TIP: gebruik dit bij de spelersopkomst en andere momenten waarop het licht uit is!

Graag zien we u bij de NBB Bekerfinale!

Zondag staat de bekerfinale voor de deur, graag geven we u de laatste informatie en de laatste kans om aanwezig te zijn bij de bekerfinale!

Er zijn nog een aantal kaarten beschikbaar gekomen voor de NBB Bekerfinale. Wees er snel bij en bemachtig hier nog snel uw kaartje voor de bekerfinale! Mochten de kaarten op de publieke tribune zijn uitverkocht, wij verkopen zondag vanaf 12.30 uur in MartiniPlaza nog een aantal kaarten voor de BBC-tribune. Deze kosten €30,- per stuk (geen verschil tussen jeugd en volwassen).

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS