Nieuws 2 maart 2017

Graag geven wij u wat extra informatie over de kaartverkoop van de bekerfinale. Zoals u hier kunt zien zijn er veel 'rode stippen' en lijkt (!) het bijna uitverkocht. Wij informeren u graag hoe dit zit en wanneer er mogelijk extra plekken in de verkoop komen. 

Donar is woensdag 1 maart begonnen met de kaartverkoop voor bekerfinale en heeft daarbij haar seizoenkaarthouders de mogelijkheid gegeven om hun eigen plek terug te kopen. Daarnaast zijn er plekken gereserveerd voor fans van de tegenstander (Landstede Basketbal of Forward Lease Rotterdam) en voor een aantal bedrijven.

Op vrijdag 3 maart om 13.00 uur weten wij met hoeveel personen deze bedrijven komen en zullen de overgebleven plekken in de verkoop gaan. Dit geldt voor plekken op de balkontribune (vakken N, O en P). Deze plekken komen dan vanaf vrijdag 3 maart om 13.00 uur in de verkoop.

Seizoenkaarthouders hebben tot en met donderdag 9 maart de tijd om hun eigen plek terug te kopen. Mochten er seizoenkaarthouders zijn die niet hun eigen plek terug kopen, dan zullen deze plekken op vrijdag 10 maart in de 'losse verkoop' gaan. 

Vanaf vrijdag 10 maart start de kaartverkoop voor de tegenstander van Donar. De vakken die zijn gereserveerd voor fans van de tegenstander zijn het 'reguliere uitvak' op vak NB en de vakken M, T en U. Mochten deze plekken niet in zijn geheel worden afgenomen door fans van de tegenstander, dan zullen ook deze plekken in de losse verkoop komen. Hiervoor hebben wij nog geen specifieke datum, maar houdt daarvoor de website en social media van Donar in de gaten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS