Nieuws

EERSTE EVENT STARTUP ASSIST DONAR EEN SUCCES

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Rond de wedstrijd tegen Limburg United op dinsdag 15 november vond de startbijeenkomst plaats van het nieuwe netwerk StartUp Assist Donar. Het was de eerste ontmoeting tussen de aangesloten startups en de partners. En het was gelijk een succes.

Op het programma stond onder andere een presentatie door Harry Weitering, coördinator (relatie)marketing Univé Groningen, met het onderwerp: ‘Gun jezelf een netwerk!’ Onder het genot van een hapje en een drankje voor en na de wedstrijd werden er veel waardevolle gesprekken gevoerd en nuttige contacten gelegd in de schitterende ambiance van MartiniPlaza. 

De galavoorstelling van Donar had natuurlijk ook een positieve invloed op de stemming en de sfeer. Kortom, een geslaagde start van dit nieuwe en vernieuwende netwerk voor het bedrijfsleven in het noorden!

Voor meer informatie over StartUp Assist Donar klik hier.

En wil je ook eens proeven van de geweldige sfeer bij Donar in MartiniPlaza, kom dan zaterdagavond naar de topwedstrijd van Donar tegen New Heroes uit Den Bosch. Kaarten bestel je hier 

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren