Nieuws

Download nu de Donar Game Info app

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Ondanks dat we alle wedstrijden voorlopig zonder publiek moeten spelen wil je natuurlijk wél op de hoogte blijven van alle actuele info over de wedstrijden, je favoriete spelers of wat je dan ook maar wilt weten. Daarvoor is er nu “Donar Game Info”, een App die vanaf vandaag te downloaden is in de Appstore en Playstore. Download hem maar direct, want hij is nu al gevuld met actuele info voor de komende competitieronde.

‘Mede vanuit het oogpunt van duurzaamheid zijn we overgestapt naar een andere variant om de programma informatie aan te bieden” zegt Donar voorzitter Jannes Stokroos. Via de app zijn de gebruikelijke onderdelen uit het programmaboekje te lezen. Versies van reeds gespeelde wedstrijden blijven eveneens altijd beschikbaar.
De app, die een minimale ruimte vraagt,  kan op mobiele telefoons met zowel een iOS als Android besturingssysteem als op een tablet gedownload worden. Ga hiervoor naar je reguliere app store. Hoewel er bijzonder veel aandacht besteed is aan de correcte werking, zou een kinderziekte nog kunnen voorkomen. Stuur in dat geval even een e-mail naar info@donar.nl met de fout die je hebt gevonden.

Met de introductie van de Donar Game Info app is ook het papieren programmaboekje verleden tijd. Met weemoed kijken we terug op 44 – unieke – seizoenen, waarin Donar als enige club in Nederland (en misschien wel ver daarbuiten) iedere wedstrijd weer een op die ene wedstrijd gericht boekje uitgaf. Actueel zullen we blijven, de manier van verspreiding wordt echter een stuk efficiënter.

Download de iOS versie hier.
Download de Android versie hier.

Hieronder vind je wat vragen en antwoorden over de App.

V: Voor wie is de App bedoeld?
A: Voor iedereen – seizoenkaarthouders, BBC-leden, losse-kaartkopers, iedereen!

V: Wat kan ik überhaupt van de app verwachten?
A: Alle actuele informatie staat erin: teamrosters, verslagen/voorbeschouwingen, livestream, livestats, standen, Donar TV, etc. Via een knop kun je ook bij alle andere info.

V: Wat kost het?
A: Helemaal niets!

V: Moet ik inloggen?
A: Nee, de informatie is direct beschikbaar.

V: Kun je het alleen gebruiken tijdens een wedstrijd?
A: Nee, de Game Info App is 24 uur per dag beschikbaar en actueel.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren