Nieuws 8 juni 2021

PRA Health Sciences is één van de trotse stersponsors van Donar. En daarnaast sinds de start van het afgelopen seizoen ook sponsor van de Donar Game Info App. Om de samenwerking tussen Donar en PRA Health Sciences te benadrukken organiseren we een gezamenlijke winactie!

Wat kan je winnen bij de PRA Health Sciences winactie?

 • 3x gepersonaliseerd Europees shirt
 • 2x Donar basketball

Meedoen is heel simpel. Beantwoord  vóór 12 juni onderstaande vragen en vul de gevraagde gegevens in. Uit de reacties kiezen we 5 winnaars.

  Wat doet PRA Health Sciences en hoe kan jij een bijdrage leveren?

  Samen werken aan betere medicijnen

  We vinden een goede gezondheid steeds belangrijker. Door te sporten, gezond te eten en voldoende te ontspannen worden we met z’n allen steeds gezonder. Voor veel mensen met een ziekte of aandoening geldt dit helaas niet: zij zijn voor hun kwaliteit van leven afhankelijk van medicijnen. Daarom is het belangrijk dat er goede medicijnen beschikbaar zijn, die bijvoorbeeld minder bijwerkingen hebben of gemakkelijk in te nemen zijn.

  Om medicijnen te ontwikkelen doen artsen en wetenschappers veel onderzoek. Gezonde mensen, zoals jij, helpen hierbij. Als gezonde personen deelnemen aan een geneesmiddelenonderzoek, leren artsen hoe mensen reageren op een medicijn. Ze kunnen dan zien of het medicijn beter werkt als tablet of als drankje, en of er misschien een allergische reactie ontstaat door een bepaald stofje in het medicijn.

  Dit klinkt misschien spannend, maar medicijnen mogen niet zomaar worden getest. Voordat mensen een geneesmiddel mogen testen, is het middel in laboratoria al heel goed onderzocht. Bovendien kijken de artsen en verpleegkundigen voortdurend of alles goed en veilig is.

  Zonder geneesmiddelenonderzoek kunnen er geen nieuwe en betere medicijnen worden ontwikkeld. Het is dus heel belangrijk wat jij kunt doen! Door een klein beetje van je tijd in te leveren, geef je mensen met een ziekte of aandoening een fijner leven. Zo worden we met z’n allen nog gezonder.

   Help je mee?

  Door deelname aan geneesmiddelenonderzoek maak je het leven voor veel patiënten dragelijk. Je kunt een onderzoek kiezen dat goed bij je past: lang of kort, vaak of weinig terug komen. Misschien is iemand in je omgeving ziek en wil je daarom bijdragen aan een bepaald onderzoek? Voor welk onderzoek je ook kiest: wat jij kunt doen is heel belangrijk! Daarom krijg je een mooie vergoeding voor je deelname. Bovendien kun je de vrije tijd die je tijdens het onderzoek hebt gebruiken om bijvoorbeeld te studeren of te werken, te lezen, gamen of socializen met de andere deelnemers. De gezellige woon- en recreatieruimtes in ons onderzoekscentrum zorgen ervoor dat je je prettig voelt.

  Ben jij gezond en wil je anderen kans geven op een beter leven? Meld je dan aan voor geneesmiddelenonderzoek bij PRA. Ook als je diabetes type 2 hebt, kun je anderen helpen. Op www.geneesmiddelenonderzoek.nlwww.geneesmiddelenonderzoek.nl vind je alle informatie en kun je kijken welk onderzoek bij je past.

  Geneesmiddelenonderzoek. Belangrijk werk, mooie verdienste.

  Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

  PARTNERS