Nieuws

Donar U18 komt net iets te kort tegen BC Apollo

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar U18 verloor thuis van BC Apollo uit Amsterdam na een behoorlijk gelijk opgaande wedstrijd. Het wedstrijdbeeld was een beetje hetzelfde als de vorige week verloren uitwedstrijd bij Den Bosch. Defensief heeft de ploeg het prima voor elkaar, echter scorend schiet het team nog ietsje te kort. Vier op 23 driepunters geeft al aan dat daarin nog heel wat winst te behalen valt. Wil je wedstrijden tegen topteams Den Bosch en Apollo kunnen winnen, zal er dominanter gespeeld moeten worden. Er wordt hard aan gewekt om dit te verbeteren, daar ligt de uitdaging voor beide trainers Lothar Luinge en John Kanon. Het herstel van trainer Lothar verloopt voorspoedig en wellicht dat hij over een week of 2 zijn team weer kan coachen.

Na een spannende wedstrijd was het BC Apollo dat aan het langste eind trok 55-62. Donar staat na vier wedstrijden op de zesde plaats op de ranglijst.

Topscorers Donar: Mark Roorda (17 punten) en Marlon Kuiper (12 punten)

 

Wedstrijd volgende week:     zondag 13 oktober, 16.30 uur               D.B.V. Rowic (Dordrecht) U18 – Donar U18

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren