Nieuws

Donar steunt virtuele sponsorloop voor het Beatrix Kinderziekenhuis

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar daagt alle Donarfans uit om 5 kilometer hard te lopen voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Omdat een echte sponsorloop nu niet mogelijk is, organiseert Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis een virtuele sponsorloop. Jij kunt meedoen door lid te worden van ‘Team Donar’.

Start vanaf je eigen gekozen locatie, kies zelf een dag/tijdstip uit in de week van 28 juni t/m 4 juli en kom in beweging voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Sport voor het Beatrix Kinderziekenhuis en laat je sponsoren door familie, vrienden en bekenden en haal zoveel mogelijk donaties op voor het project de Knuffelvriendjes.

Schrijf je nu in

Inschrijven voor Team Donar? klik hier. En klik vervolgens op ‘Ik wil in dit team’.

De inschrijfkosten bedragen 10 euro. Daarnaast is het mogelijk om donaties op te halen voor het Beatrix Kinderziekenhuis. Als doel staat een streefbedrag van 50 euro voor individuele deelnemers. Dit bedrag kan je zelf aanpassen tijdens je inschrijving.

Inschrijving is inclusief

  • Gebruik van live tracking via de app Active Birds (koppeling met Strava mogelijk)

  • Een leaderboard met alle resultaten

  • Virtueel startnummer

  • Virtueel certificaat met tijd en ranking

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren