Nieuws

Donar stelt teleur in België

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Donar speelde in Charleroi een teleurstellende wedstrijd en maakte geen moment kans op de overwinning.

Nadat Donar met hangen en wurgen de Belgen in het spoor kon blijven in het eerste kwart, moesten de Groningers de tegenstander laten gaan in het tweede kwart. Slechts af en toe konden de fanatiek vechtende gasten iets terugdoen tegen het snelle en degelijke spel van de mannen van Spirou.

Het derde en vierde kwart waren dramatisch te noemen. Wat de spelers ook probeerden, alles ging mis. Heel veel balverlies en misgeschoten ballen waren een dankbare prooi voor de intussen ontketende Walen, die luid ondersteund door het euforische publiek zo’n beetje konden doen wat ze wilden.

Spelers en coaches toonden zich buitengewoon teleurgesteld dat van de hele voorbereiding niets terecht kwam. Wanneer de Groningers zich de komende tijd hervinden, dan is er nog steeds kans op een volgende ronde in de FIBA Europe Cup.

De stats vindt u hier.

Donar TV sprak met enkele betrokkenen.

Eerst is er aanstaande zondagmiddag de thuiswedstrijd in MartiniPlaza tegen Zeeuw en Zeeuw Feyenoord. Het duel begint om 15:00 uur.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren