Nieuws 8 april 2019

Het is alweer ruim een week april. Dat betekent dat de Play Offs er aan komen, maar ook dat Donar start met de seizoenkaartverkoop voor het komende seizoen. Achter de schermen wordt door zowel Donar als de Dutch Basketball League hard gewerkt aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Op het moment van schrijven zijn er nog 7 resterende competitiewedstrijden en de Play Offs te gaan. Toch kijken we al met een schuin oog naar komend seizoen. Alle huidige DBL-teams hebben aangegeven zich ook voor komend seizoen in te willen schrijven voor de DBL; het is zelfs mogelijk dat er nog een team extra zal bijkomen. Door de DBL wordt gewerkt aan een voorspelbaarder competitieschema, door minder te schuiven dan in de afgelopen jaren.

Donar zal in ieder geval ook komend jaar weer in de DBL uitkomen. Daarnaast hebben we de ambitie om ook volgend seizoen weer Europees te spelen in de Basketball Champions League of de FIBA Europe Cup. Of dat ook gebeurt en in welke Europese competitie Donar zal uitkomen is nog de vraag. Dit is afhankelijk van de resultaten in de Play Offs en het aantal voor Nederland beschikbare plekken in de verschillende competities.

Op zaterdag 6 april hebben alle 1800 seizoenkaarthouders een mail ontvangen met informatie over het verlengen van hun seizoenkaart. Naast de reguliere seizoenkaart biedt Donar ook komend seizoen weer de Gold Card en de seizoenkaart+Europees aan. De toegangsprijzen voor zowel de seizoenkaarten als de losse tickets zijn voor het nieuwe seizoen gestegen. Deze prijsstijging komt voort uit hogere kosten van ons ticketingsysteem, een indexering en de BTW-verhoging van 6% naar 9%. De Gold Card is tevens gebaseerd op een extra thuiswedstrijd, vandaar dat deze kaart procentueel meer is gestegen dan de reguliere seizoenkaart. De prijs van een Gold Card ligt hoger dan die van een normale seizoenkaart. Die extra inkomsten betekenen dat het voor Donar gemakkelijker wordt om betere spelers aan te trekken. Zo levert u persoonlijk een belangrijke bijdrage aan de groei en bloei van ons Donar. Bovendien laat u met de  Gold Card letterlijk en figuurlijk zien dat u een hard core Donar supporter bent.

Alle informatie over de verschillende type kaarten en de kaartprijzen vindt u hier.

Verlengen

Alle huidige seizoenkaarthouders hebben een e-mail ontvangen* met de informatie over het verlengen van hun plek. De fans die vóór 15 mei verlengen ontvangen een vroegboekkorting van €10,- per seizoenkaart. Verlengt u op of na 15 mei, dan houdt u het recht op uw eigen stoel t/m vrijdag 31 mei.

*Heeft u in het seizoen 2018/2019 al een seizoenkaart, maar heeft u geen e-mail ontvangen? Neemt u dan contact op via seizoenkaarten@donar.nl

Nieuwe aanvragen

Bent u nog geen seizoenkaarthouder, maar wilt u Donar komend seizoen wel vanaf uw vaste plek in MartiniPlaza aanmoedigen? Vul dan het webformulier op deze pagina in. Wij zullen dan in overleg met u een goede plek uitzoeken.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS