Nieuws

Donar Fanshop, samenwerkingsovereenkomst Blue Bridge B.V. en Donar

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen BAL Weert is het zover, de officiële opening van de Donar Fanshop! In de afgelopen weken is het Donar Café omgetoverd tot Donar Fanshop, waar u als Donar fan T-shirts, hoodies, sweatshirts, sweatpants, spelersshirts en shorts kunt kopen.

Vanochtend (vrijdag 11 januari) vond de ondertekening plaats van de samenwerkingsovereenkomst tussen Blue Bridge B.V. en Donar. Wij zijn ontzettend trots dat we met deze samenwerking morgen, als eerste basketbalclub in Nederland, onze supporters een permanente fanshop kunnen bieden in MartiniPlaza met een groot assortiment aan merchandise artikelen. Het concept van de fanshop, look and feel, kledingcollectie en artikelen zijn ontwikkeld door Blue Bridge B.V. en in samenwerking een andere partner van Donar, studio Paraat, is het artwork ontwikkeld. De officiële opening vindt morgen om 18.30 uur plaats voorafgaand aan de wedstrijd tegen BAL.

Op de foto het teken moment door Peter Lankreijer van Blue Bridge B.V.  en Jannes Stokroos voorzitter Donar.

Hieronder vindt u een impressie van de Donar Fanshop.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren