Nieuws 22 november 2020

De omgeving van MartiniPlaza was de afgelopen twee dagen weer goed gevuld met Donarfans. Ondanks dat we natuurlijk nog steeds niet voor onze trouwe en fantieke fans kunnen en mogen spelen, was het een genot om veel van de gezichten weer ‘real-life’ te zien!

De Donar Drive-Thru was speciaal georganiseerd om in deze Corona-tijd toch nog contact met onze fans te kunnen hebben. BBC leden, Goldcard houders en seizoenkaarthouders konden binnen hun gereserveerde tijdslot door de parkeergarage van MartiniPlaza rijden, die voor de gelegenheid omgetoverd was tot een parcours in Donarstijl. Op de fiets of met de auto en natuurlijk volledig Corona-proof konden de fans langs de verschillende stations. Daar kregen ze niet alleen hun kaart(en) uitgereikt, maar ook het fonkelnieuwe Donar Magazine en de unieke Thunder Bobblehead.

De reacties van de fans waren in ieder geval lovend. Natuurlijk wil iedereen ontzettend graag dat we  weer wedstrijden kunnen gaan spelen. En dan het liefst met ale Donarfans op de tribunes, maar is er ook veelal begrip dat dat door omstandigheden nu helaas nog niet kan. Maar dat onze fans het heel erg missen is een ding dat zeker is. “We missen het zo!” was met stip de meest gehoorde uitspraak. De waardering voor deze actie was groot: “Perfect geregeld!”, “Top!” en “Hartstikke goed!” was de algemene conclusie van de fans. Het moge duidelijk zijn: de fans houden nog steeds van Donar. En wij? Wij houden ontzettend veel van onze Donarfans! #together

Kijk de verslagen van Dag 1 en Dag 2 terug via Donar TV:

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS