Nieuws

Domestic League programma vastgesteld

Laatst geupdate: donderdag 15 februari 2024

In de BNXT League wordt komend seizoen de competitie in fasen afgewerkt. In de eerste groepsfase worden de Belgische en Nederlandse competities (Domestic Leagues) gespeeld, waarna de beide eindstanden worden opgedeeld in een gouden en een zilveren groep.

Vervolgens is er een fase waarin de gouden clubs uit beide landen tegen elkaar spelen voor een placering in de play-offs, terwijl in de zilveren groep ook de laatste kansen op een goede uitgangspositie worden bevochten.

Tenslotte zijn er dan de nationale play-offs in beide landen die de nationale kampioenen opleveren én de cross-border play-offs, waarin Nederlandse teams tegen Belgische spelen. Daaruit komt de uiteindelijke BNXT winnaar voort.

De eerst competitiefase gaat van start met een uitwedstrijd tegen Aris Leeuwarden. Op vrijdag 24 september om 20:00 uur treden beide teams tegen elkaar aan in Kalverdijkje. De eerste thuiswedstrijd is dan op zondag 26 september om 14:00 uur tegen Apollo Amsterdam.

Alle wedstrijden staan op de site onder Wedstrijdschema.

Het complete schema ziet er als volgt uit (zie onderaan deze pagina een printbare versie):

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren