Nieuws 12 december 2016

Samenwerking, Duurzaamheid, Topsport, Jeugd & Techniek, dat zijn de waarden van de EVTC. Daarmee promoot de Energy Valley Topclub de duurzaamheid en de energietransitie onder een breed publiek in Noord Nederland. Verschillende bedrijven, kennisinstellingen en topsportverenigingen zijn een verbond aangegaan om elkaar verbonden onder het motto ‘Samen Duurzaam aan de Top’.

In de aflopen jaren zijn allerlei projecten opgestart zoals de Clean Campagne, Energy Challenges, EnTranCe en de Groene Euroborg. Ook is een speciaal lespakket ontwikkeld voor basisscholen met als doel het vergroten van de kennis over en interesse voor  techniek, energie en duurzaamheid.

Met de samenwerking tussen de zes topsportorganisaties FC Groningen, Abiant Lycurgus, Donar, GIJS, GHHC en Nic./Alfa wordt de topsport naar een hoger niveau getild. Als tegenprestatie versterken de clubs het energieprofiel van Noord Nederland en betrekken zo de samenleving bij de verdere ontwikkeling van duurzame energie.

Donar is blij met en trots op deze samenwerking. De afgelopen jaren zijn de nodige successen én prijzen gehaald waardoor de verbinding voelt als een warme en comfortabele deken. Met de ambitie om samen stappen te zetten naar een duurzame toekomst gaan we vol energie vooruit!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS