Nieuws 21 maart 2020

Gisteren moesten we berichten over het stopzetten van de Dutch Basketball League. Een hard gelag voor iedereen die het Nederlands basketbal een warm hart toedraagt.

Natuurlijk kijken we reikhalzend uit naar de start van het nieuwe seizoen. Voor bestuur, medewerkers en spelers betekent deze situatie echter ook dat het lopende seizoen moet worden afgerond. We zijn tenslotte als organisatie overeenkomsten aangegaan met spelers, coaches en andere medewerkers. U kunt zich voorstellen dat we hier netjes mee om willen gaan, zoals het een goede werkgever betaamt.

Ook hebben we veel andere verplichtingen. Bijvoorbeeld naar sponsoren en natuurlijk naar u als seizoenkaart- of Gold Card houder. We zijn het avontuur van seizoen 2019-2020 samen aangegaan en we waren goed op weg om prijzen te pakken en er een groot feest van te maken. Het heeft helaas niet zo mogen zijn.

We willen hierbij heel graag een groot Dankjewel uitspreken aan alle spelers en staf van Heren 1, U21 en U18 voor hun inspanningen. Jullie hebben ons vele mooie, spannende, emotionele en fantastische momenten bezorgd. We hebben genoten!

Dank aan alle medewerkers, in welke rol dan ook, voor jullie bijdragen om al deze geweldige wedstrijden mogelijk te maken. Zonder jullie is er geen basketbal mogelijk op het niveau dat we zo graag zien.

We danken MartiniPlaza voor de altijd gastvrije ontvangst in de mooiste hal van Nederland.

Al onze partners en sponsoren: bedankt dat jullie er samen met ons steeds weer de schouders onder zetten om een superproduct af te leveren voor al die duizenden fans.

En fans: zonder jullie, onze zesde man/vrouw, zou het allemaal voor niks zijn. Jullie stimuleren ons om altijd weer het beste uit onszelf te halen!

We hebben de blik al weer naar voren gezet. Wij willen dat heel graag weer met jullie allemaal doen. Onze slogan zal ook in het seizoen 2020-2021 #together zijn!

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS