Nieuws 13 maart 2020

De maatregelen zoals die door de overheid zijn genomen raken velen van ons. Voor Donar is dat niet anders. Wij volgen de richtlijnen zoals die zijn vastgesteld en dat heeft vanzelfsprekend consequenties.

In afwachting van de ontwikkelingen hebben 4 spelers in goed overleg met de club, besloten om naar te huis te gaan. Daarbij is nadrukkelijk afgesproken dat, zodra de competitie, in welke vorm dan ook, wordt voortgezet, ze terug zullen keren om weer te spelen voor Donar. Dit zijn Matt Williams JR, Donte Thomas, Vernon Taylor en Carrington Love. De andere spelers zullen in de komende periode blijven trainen.

De komende dagen zal in overleg met de DBL een plan worden opgesteld hoe het verloop van de competitie er uit zal komen te zien, inclusief de finale om de Basketball Cup. Feit is dat in ieder geval alle wedstrijden tot 1 april zijn afgelast.
De kaartverkoop is nu dus ook gesloten. In afwachting van de ontwikkelingen zullen wij u nader informeren over reeds aangeschafte kaarten zodra meer bekend is over het verdere verloop van het seizoen.

Alle bijeenkomsten die in maart stonden gepland zijn nu geannuleerd. Dus ook de bijeenkomsten van de BBC, Start Up Assist en de diverse werkgroepen.

Zodra er nieuws te melden is zullen wij iedereen informeren.

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS