Nieuws 1 november 2019

Ook de komende 3 seizoenen blijft ColliCare Logistics Stersponsor van Donar. De overeenkomst is getekend tot en met het seizoen 2021-2022 en daarmee blijft ColliCare Logistics zichtbaar op de basketbalvloer en op de LED boarding van Donar in MartiniPlaza.

Frits Potze (Algemeen Directeur ColliCare Logistics) & Roelf Goos (Commercieel Directeur ColliCare Logistics) over de samenwerking met Donar: “ ColliCare Logistics is al een aantal jaren trotse sponsor van Donar. Net voor de zomer hebben we, in ons bijna al weer twee jaar oud nieuw onderkomen op Groningen Westpoort, het tweede Stersponsorcontract getekend.

Naast gewoon een leuke avond voor onszelf en personeel, met veelal veel spektakel op het veld, hebben wij inmiddels een aantal vaste klanten die graag met ons mee gaan naar MartiniPlaza. In de businessclub, en tijdens de frequente businessclubactiviteiten, hebben wij al veel sponsoren persoonlijk leren kennen. Door deze netwerkmogelijkheden zijn er ook mooie interacties met andere businessclubleden van Donar ontstaan. Hierbij leren we van elkaar vanuit het specialisme op ieders vakgebied en dat is niet alleen leuk maar levert ook op.

Zonder samenwerking geen resultaat, dat zien we op het veld maar ook in onze dagelijkse logistieke business. Wij zijn continue bezig zijn om klanten nog meer aan ons te binden en langer termijn relaties aan te gaan. De toenemende digitalisering en globalisering in de wereld bieden wij het hoofd met mooie, innovatieve logistieke concepten.

Peter van der Molen, commercieel manager van Donar “Het maakt ons erg trots en blij dat ColliCare Logistics de samenwerking weer heeft verlengd met drie seizoenen. ColliCare Logistics was én is de afgelopen / komende jaren op en rondom het veld zichtbaar voor het publiek in MartiniPlaza maar ook voor de kijkers die de wedstrijden van Donar volgen via TV / Internet.

 

Foto: links: Frits Potze en Roelf Goos (ColliCare Logistics) en rechts Peter van der Molen (Commercieel Manager Donar)

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
YouTube

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS