Nieuws 15 mei 2020

Op woensdag 13 mei zijn we gestart met de verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2020/2021. De verkoop mag tot op heden een groot succes worden genoemd! In de eerste twee dagen verlengden 500 (!) seizoenkaarthouders al hun kaart. Vorig seizoen stond na 2 dagen de teller op 178 verlengingen. Wij zijn natuurlijk enorm verheugd met deze enorme blijk van steun en loyaliteit aan uw Donar! Dit laat nog maar eens zien dat Groningen dé basketbalstad van Nederland is.

Tegelijkertijd zien we ook dat we vragen ontvangen van mensen die twijfelen over het verlengen van hun seizoenkaart of welk type kaart zij aan moeten schaffen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als we minder wedstrijden spelen of Europees zonder publiek spelen. De Dutch Basketball League (DBL) start, zoals u weet, sowieso niet zonder publiek.

Wij houden uiteraard de ontwikkelingen m.b.t. de maatregelen tegen het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Daarnaast staan wij voortdurend in contact met collega clubs uit de DBL, de FIBA, het NOC*NSF en de Veiligheidsregio Groningen over hoe hier mee om te gaan.

Achter de schermen zijn wij dan ook druk bezig met het opstellen van een protocol om in september weer met publiek te mogen spelen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met MartiniPlaza en moet worden afgestemd met de Veiligheidsregio Groningen. Op dit moment kunnen en willen wij niet anders dan er alles aan doen en er vanuit gaan dat we in september/oktober de (Europese) basketbalcompetitie weer opstarten.

Afhankelijk van hoe de maatregelen tegen het Coronavirus zich ontwikkelen zijn er veel scenario’s denkbaar, met elk een andere uitkomst. Zodra duidelijk is of de maatregelen tegen het Coronavirus invloed hebben op de door u gekozen kaart en/of plek zullen wij daar uiteraard tijdig op acteren, bijvoorbeeld door de prijs van de seizoenkaarten aan te passen of later te incasseren. Met andere woorden u kunt dan rekenen op een passende compensatie. De vorm waarin dat gebeurt kunnen we echter pas definitief bepalen als er meer bekend is.

Kortom, schroom niet om uw seizoenkaart te verlengen! Door het verlengen van uw seizoenkaart kunnen wij ook komend seizoen weer een zo sterk mogelijk team op de been brengen en zo #Together met u genieten van topbasketbal.

Wij hopen u z.s.m. weer te kunnen en mogen ontvangen in MartiniPlaza voor een avond topbasketbal!

#Together we will be back! #StaySafe

Bestuur Donar Groningen

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS