Nieuws

Bericht van het bestuur: Even wennen…

Laatst geupdate: woensdag 05 oktober 2022

Het was gisteren even wennen om vanuit huis de bekerwedstrijd tussen Landstede Zwolle en ZZLeiden te aanschouwen. Het deed toch wel wat pijn, omdat winnen wat mij betreft nooit went. Desalniettemin de welgemeende felicitaties van ons aan ZZLeiden voor het winnen van de NBB-beker!

Wennen is het zeker. De dominantie van de afgelopen jaren lijkt verder weg dan ooit. Verliezen in MartiniPlaza, in “our house”, is niet wat we willen. Dat is het ongrijpbare in topsport. We hebben veel prijzen gepakt de laatste vijf seizoenen, met toonaangevend spel in de nationale competitie en unieke prestaties in Europa. Je weet dat het op een gegeven moment minder zal gaan.  In de pers en op social media weten de analisten achteraf precies wat de oorzaken zijn, maar dat helpt ons nu niet verder. We moeten en gaan het de komende weken samen doen, met onze eigen supporters, vrijwilligers, staf en spelers. En denk niet dat de spelers de ambitie hebben om het seizoen uit te laten gaan als een nachtkaars! Met elkaar moeten we de sfeer en energie creëren die we bijvoorbeeld tijdens de tweede helft van de wedstrijd tegen de Dutch Windmills hebben gezien. Zodat we dit seizoen het zinderende slot kunnen geven dat het verdient!

Eerder dit seizoen hebben we velen van u bevraagd op wensen en ervaringen ten aanzien van ons programmaboekje, nu loopt er een enquête onder de BBC-leden. We willen namelijk graag van u horen wat u van een avondje Donar vindt. In een apart bericht zullen we uitkomsten van de BBC-enquête met u delen. Een actieve communicatie van en naar onze fans staat bij ons immers hoog in het vaandel.
Prachtig is het om te zien dat de weg naar de Fanshop goed wordt gevonden. De tribunes kleuren langzaam maar zeker in de blauwwitte kleuren van artikelen uit de shop en ook ik draag thuis in mijn schaarse vrije tijd regelmatig en met trots het Donar trainingspak.

De komende weken staan in het teken van de verlengingen. De BBC-leden verlengen hun lidmaatschap per 1 april en de seizoenkaarthouders ontvangen in de eerste helft van april bericht over de verlenging van hun seizoenkaart of Goldcard. We ontkomen door verhogingen van het belastingtarief, transactiekosten, indexatie etc. helaas niet aan een verhoging van de prijzen, we vertrouwen er echter op dat u dat niet zal weerhouden om ook volgend seizoen uw Donar weer te steunen.

De maand april zal in het teken staan van de plaats in de eindstand van de competitie. Er staan nog prachtige wedstrijden op de rol tegen de top 3-ploegen, dit is een mooie gelegenheid voor ons allen om ons voor te bereiden op de play offs. Deze beginnen voor ons naar verwachting op 30 april met een “best of three”. Reserveer vooral 28 april in uw agenda! Dan spelen we een zeer speciale wedstrijd om 16.00 uur tegen Apollo Amsterdam. Deze wedstrijd zal in het teken staan van het geven van steun aan de kinderen die liefdevol verpleegd worden in het Beatrix kinderziekenhuis. Een commissie is druk bezig met het maken van een prachtig programma rondom deze wedstrijd en het meenemen van uw portemonnee is zeer gewenst. Ook dat is Donar en #together.

Deel op social media

Meld je aan voor de

Donar Nieuwsbrief

Donar gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren.

Accepteren