Nieuws 2 april 2021

Helaas hebben wij dit seizoen onze vaste kaarthouders niet kunnen bieden wat we zouden willen, namelijk aanwezigheid bij de thuiswedstrijden in MartiniPlaza. Het is een bijzonder seizoen, waarin we in augustus/september nog oefenwedstrijden mochten spelen met publiek, maar waarbij de maatregelen vlak voor het seizoen werden aangetrokken en we zelfs tijdelijk helemaal niet mochten spelen.

Inmiddels hebben wij, zoals beloofd, alle kaarthouders (BBC-leden, Gold Card-houders en seizoenkaarthouders) per brief geïnformeerd over het compensatieaanbod dat wij kunnen bieden. Inmiddels hebben alle kaarthouders ook een e-mail ontvangen over dit compensatieaanbod. Heeft u niks ontvangen? laat het ons weten op info@donar.nl

Onze ambitie is op sportief gebied meestrijden op alle mogelijke vlakken. Dat betekent dat wij komend seizoen weer een zo sterk mogelijk team op het parket willen zetten.

Wij roepen u dan ook op om af te zien van restitutie. De opbrengst hiervan komt rechtstreeks ten goede aan het spelersbudget voor het seizoen 2021-2022. Een seizoen dat we allemaal zo graag weer met elkaar in de hal willen beleven.

Ziet u af van restitutie? Deel dan onderstaande afbeelding op social media en laat uw steun zien!

Wilt u een extra bijdrage doen of heeft u geen kaart en wilt u toch een bijdragen aan Topbasketbal in Groningen?

Naast het afzien van restitutie geven we u graag de mogelijkheid om een extra bedrag te doneren aan Donar, dit kan via onderstaande knop. U kunt zelf het bedrag bepalen dat u wilt Doneren. Ook dit bedrag komt volledig ten goede aan het spelersbudget voor het seizoen 2021-2022.

Wij hopen snel weer samen met u in MartiniPlaza te kunnen genieten van Topbasketbal!
Blijf gezond en tot Donar!

 

 

Altijd op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze nieuwsbrief

PARTNERS